טיפים לאכילה בחוץ
נכון
גם לגבי חדרי אוכל במקומות עבודה
1. העדף פחמימות מלאות על לחם לבן.
2. תפו"א אפוי על צ'יפס מטוגן.
3. רוטב ויניגרט לסלט (שמן זית + חומץ בלסמי) או
פסטו ,ללא מיונז או קטשופ,
ובכל מקרה, בקש רוטב בצד, שתוכל לשלוט על
הכמות שתאכל.
4. דג על הגריל ולא מטוגן בשמן.
5. רוטב פסטו.
6. ברר את אחוזי השומן של הגבינות והעדף את הרזות
יותר/ עיזים אם אפשרי.
7. יין אדום (מומלץ מכל סוגי האלכוהול, אם כבר
שותים...)
8. מים מינרלים / סודה/ מיצי פירות טבעיים שנסחטו
או עורבלו בבלנדר במקום.
מאת :טלי חטרון - נטורופטית